Östersund nästa tävlingsuppgift

På tisdag 27/11 åker Mats till Östersundstravets lunchtävlingar tillsammans med sjuårige Stålville som där startar i det sjunde loppet (V5-4).
– Han vann senast ett breddlopp hemma för en månad sedan trots att han inte var som bäst för dagen. Han har behandlats i båda framkotorna efter det och sen varit kanonfin i träningsjobben hemmavid, dock har han inte fått några direkta tempojobb.
– Här handlar det om rätt distans, 2640 meter, och då det bara blev åtta hästar fick vi ett mycket bättre startläge (spår 7) i spårtrappan än vad jag var inställd på, sen är Norrlands Scott och Vertigo Knekten två tuffa konkurrenter, men jag hoppas att vi kan ge dom en rejäl match, säger Mats som med Stålville siktar in sig på V75-tävlingarna på Umåker på juldagen 25/12.
– Det är planen.
I Östersund kör Mats även Sign Your Name (lopp 6, V5-3) från grannbyn Östergård och Marita Oskarssons ägo och träning:
– Han går bra hela tiden, starka 13.5 sista varvet i förra starten, och med femtespåret bakom bilen är vi belåtna. Vi siktar mot och hoppas på ledningen och kommer vi dit är det hästen att slå, tycker Mats inför tisdagens tävlingar i Östersund.

Du gillar kanske också...